mandag 16. august 2010

En inspirerende søndag i solen :)


Dette var utsikten min i mange timer denne nydelige søndagen på søndagsmarkedet til Blå i Oslo. Jeg var så heldig å bli kjent med Ann Helen fra Pistasje, som fortalte at den beste plassen var å stå på brua, og slik ble det. Heldigvis, for det var en deilig bris i lufta der, og samtidig mer enn varmt nok med sola steikende i ryggen.

Jeg kan virkelig anbefale en tur innom markedet på Blå, som har åpent hver søndag. Det var utrolig mye fint håndverk og kule bruktvarer! Alt fra perlesmykker, strikkevarer, hjemmesydde vesker og klær, til morsomme øredobber av knapper, og tversoversløyfer av perler (ja sånne som man lager i barnehagen, og stryker med strykejern). Flere bilder finner du HER.

Her er bordene våre, Pistasje i forkant, og mitt bord, Ufostrikk, bak. Takk for hyggelig naboskap denne søndagen, håper vi sees igjen på markedet en annen gang! :)Det skal bli spennede å følge med butikken til Pistasje på Epla.no :) Jeg forelsket meg helt i disse veskene, som også kan lages på bestilling med personlige bilder og motiver. Kanskje jeg unner meg en slik neste gang, nå ble det bare et par håndmalte øredobber.

2 kommentarer:

  1. Fine bilder fra markedet på søndag

    SvarSlett
  2. Takk! Jeg fikk masse inspirasjon, og har mange nye prosjekter på pinnene allerede + hodet fullt av ideer! :) Kjempefin butikk du har!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...