onsdag 27. oktober 2010

Tips om give-aways denne uken

Det er morsomt å følge med på andres hobby-blogger, og jeg synes det er spennede å oppdage nye kreative blogger. Mange bloggere arrangerer konkurranser for å skape blest om bloggen sin. Disse bloggene er absolutt verdt en titt, jeg blir så imponert over alle de flotte kreasjonene! 

Snart får du også muligheten til å vinne noe lekkert her hos Ufostrikk, så bare følg med! Kanskje blir det en konkurranse allerede i slutten av denne uken...? 
I mellomtiden kan du kose deg med noen andre spennende give-aways. Du trenger ikke blogg for å delta, men du får flere lodd hvis du i tillegg til å kommentere innlegget, omtaler konkurransen i din egen blogg.

LYKKE TIL!

Pikene på låven har en konkurranse hvor man kan vinne denne nydelige fleecekjolen i størrelse 1-10 år! Fristen for å delta er 1 november. Les mer her,

Hos Tøffeliten og mamma kan man også vinne en utrolig søt kjole, 
denne er laget av ullfilt og kommer i valgfri størrelse (1-10 år. 
Fristen for å delta er 29 oktober. Les mer her.


Hurra, MyrteBlog har bursdag, og feirer med å lodde ut disse deilige tova-vottene! Fristen for å delta er 31 oktober. Les mer her.


Hurra, Bad Monkey har også bursdag denne uken, og her kan du vinne noen morsomme Amigurumier! Frsiten for å delta er 29 oktober. Les mer her.

2 kommentarer:

  1. Takk for besøk på bloggen min =)
    En koselig blogg du har, må titte innom her fremover! Ønsker deg en superduper torsdag =)

    SvarSlett
  2. Hyggelig at du stakk innom! :) Takk for hilsen!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...