fredag 1. april 2011

God helg! :)

Det har vært en travel uke, med lite blogging. Jeg har strikket på et par av UFO'ene mine, men oppdaget etter hvert at jeg hadde valgt feil pinnestørrelse, så da var det plutselig blitt dobbelt så mange par babytøfler. Så da må jeg ut og kjøpe mer garn for å fullføre disse prosjektene. :(


I kveld tenkte jeg heller å kose meg med å starte på et strikkeprosjekt jeg har planlagt lenge, nemlig en lue til mannen. Nå er snart kuldegradene borte for i år, så jeg får skyndte med å få ferdig luen jeg har lovet ham lenge. ;)

Dette er noe av det jeg har solgt i Epla-butikken min denne uken: et par lommetøfler og pulsvarmere til dame etter eget design. Jeg synes det er utrolig hyggelig når noen har lyst å kjøpe noe jeg har laget. Siden jeg lager stort sett èn av hver type eller farge, får man i hvert fall et unikt produkt, og det tror jeg kunden setter pris på.

Om du er en søtmons sånn som meg, kan du jo prøve deg på helgens oppskrift fra Passion4Baking, denne varianten av Oreo-kake gir i alle fall meg vann i munnen.... Ha en riktig god  og kreativ helg alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...