onsdag 3. oktober 2012

Votter til våt oktober

Barnehagen etterspør ull fra innerst til ytterst om dagen, fordi det holder små og store varme selv om det høljregner ute. Pinnene går varme om dagen, med strikketøy. Votter blir det aldri nok av, men det er vanskelig å finne oppskrifter som passer ettåringen. Disse har jeg strikket etter eget hode, har målt på hånda litt underveis. Vottene er strikket i rosa østlandsgarn på pinner nr.3,5.

3 kommentarer:

  1. Flotte votter, strikkevotter er jo bare så deilige:-) er du på jakt etter en god votteoppskrift også tild e minste anbefaler ejg rillevottene til Nøstebarn, de er greie å strikke og er i fien størrelser. Min datter har ahtt flere av de parrene og har fortsatt som 6.åring.

    SvarSlett
  2. Takk for tipset! :) Jeg har prøvd den nøstebarn-oppskrifta til votter uten tommel, men ikke til votter med tommel. Jeg kunne tenke med å lage en vott av typen "lobster mittens", for jeg har lest en plass at de er supre til bittesmå hender som vil gripe etter alt i sandkassa. :) Det er veldig mange ting på strikkelista akkurat nå, både tovatofler, tovavotter, og julegaver.

    SvarSlett
  3. Såååå søte votter!! Flinka!! :-)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...