fredag 19. november 2010

Ønskeliste og julegavetips

Jeg ønsker meg et hode i julegave!
Kanskje et litt rart ønske tenker noen sikkert. :) Ofte tror man jo at man har lagt hodet sitt hjemme da man dro på jobb, og omvent, i alle fall hvis man ofte blir litt stresset og distrè.

Men her er altså det hodet jeg ønsker meg til jul: et isoporhode fra Panduro Hobby!
Med dette i hus ville det bli mye lettere å ta fine bilder av halser, sjal og hode-plagg som jeg strikke, så jeg håper at julenissen leser bloggen min!

(bildet er hentet fra Panduro.no)
 
Apropos julegavetips, så synes jeg Ingrids Strikkeri har så mange flotte tips i oppskriftsboken sin, til gaver som er raske og morsomme å strikke, for eksempel blånisselue og blånissevotter.

Jeg har så mange idèer til ting jeg har lyst å lage, at jeg ikke vet hvordan jeg skal få tid til alt. I tillegg ligger det et stort antall UFO'er og lurer på meg fra skuffer og skap...
Disse uferdige strikkeprosjektene vil jeg gjerne få unna i 2010, for det hadde vært så deilig å starte nyåret med ferskt garn og nye prosjekter.

Er det noen som har gode motivasjonstips til UFO-strikking?

4 kommentarer:

 1. Jeg prøver å få ferdig en ting.Altså prøver. :) Bruker å finne neste prosjekt mens jeg holder på med 1.Ser også igjennom ufo'er,og finner jeg ut at jeg ikke kommer til å fortsette med det,rekker jeg opp og finner på noe annet jeg heller vil lage.Det var mine råd.Kanskje ikke så effektive da. :)

  SvarSlett
 2. Hei Bæsta, takk for dine tips! Det er nok lurt å resirkulere noen seige ufo'er i nye prosjekter i stedet. Moren min har en halvferdig juleduk som hun ikke har brodert på de siste 30 årene. Men kaste den? Aldri! Hun har også prøvd å friste meg med å brodere ferdig duken, men jeg har takket nei. Jeg har nok med mine egne ufoer. Håper jeg kan vise dere mange ferdige prosjekter fremover. :)

  SvarSlett
 3. ler.. ja hvem ønsker ikke å blir ferdig med UFO'ene..
  TIPS!! for hver UFO du er ferdig med - så gi deg selv en belønning;) Lag en liste og følg den slavisk..kryss av og husk å "belønne" deg selv underveis;) Det hjalp for meg vaffal;)
  Takk for at du linker til meg og roser meg *klem*
  GOD HELG og lykke til med arbeidene;)

  SvarSlett
 4. Takk, da kommer listen over UFOer her på bloggen snart! Med bilder og framgangsplan, hehe.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...