fredag 26. november 2010

Oppskrift på julekuler


Da jeg første gang så strikkeboken til Arne & Carlos i bokhandelen, gjorde jeg store øyne; hva ER dette for noe da? En hel bok med strikkede julekuler! Stilig tenkte jeg, men jeg har ennå ikke kommet meg til å kjøpe boken, synes det blir litt sært. :) Liker at strikkebøkene har mange ulike typer oppskrifter. men om nissen skulle finne på å legge den under treet i år, sier jeg ikke nei takk. :)  Nå har jeg lyst å prøve litt julekulestrikking i helga, for å lade opp til advent...

Jeg har funnet en av oppskriftene på julekuler i et av årets julehefter, og Trultes Grynteblogg har også vært så snill å samle hele 3 gratis oppskrifter på fine julekuler, de finner du HER.

3 kommentarer:

  1. Jeg datt ikke for de kulene jeg heller.Så jeg avbestilte boken i hobbyklubben,trudde jeg.Å hva trur du jeg fikk i posten??Jo nettopp den boka.Men jeg spurte ungene om de ville ha den,å ene jenta sa ja takk.Har aldri kommet til å strikke slike.Ikke min smak.

    SvarSlett
  2. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg om jeg liker de eller ikke. Er litt motivillig til å prøve oppskriftene, mest fordi jeg synes de er oppskrytt, et par designere som tilfeldigvis utnytter strikkebølgen for tiden..

    SvarSlett
  3. Jeg syns til mer jeg leser om disse guttene at de er oppskrytt, og har en god manager bak seg. De kommer jo ikke med noe nytt, bare oppstrikk av gamle oppskrifter. Og flere ganger har passformen blitt dårlig etter at de har klussa med orginalen har jeg hørt....

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...