lørdag 27. november 2010

Gave fra min hemmelige venn! :)

I dag fikk jeg en spennede pakke i posten, som inneholdt en hel pose full av garn fra min hemmelige venn på Trådsnella. Vedkommende hadde lest på bloggen min at jeg likte å tove, så det var sendt med 12 nøster ullgarn, og 6 nøster effektgarn! Tusen takk, det var et supert valg av garn, nå skal det strikkes julegaver og gjestetøfler til jul! :) 


Jeg skal lese litt mer om de ulike typene effektgarn for å finne noe spennede å bruke det til. Glittergarnet blir sikkert perfekt til juleverksted med jenta mi. 
"Mommo" hadde sendt hyggelig adventspakke med julemusikk og klistremerker til adventskalenderen i dag, så i kveld har jeg pakket 12 kalendergaver. Tenker jeg blant annet strikker litt tilbehør til dukkene hennes, og putter oppi resten av posene. Nå kan advent bare komme!

Riktig god helg!3 kommentarer:

  1. Hei! Så artig at du kom over bloggen min, og velkommen som følger! Koselig blogg du har, legger meg til jeg! Da er du over halvveis til 50 :) Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  2. det er utrolig koselig med gjestetøfler :-)

    SvarSlett
  3. Ja, jeg holder på med en juleinspirert versjon av lommetøfler i julerødt og hvitt. Med forsinket NSB blir det mye togstrikking, men metallpinner blir jo iskalde i vesken for tiden, så jeg må visst bytte til bambuspinner. ;) Resultatet blir vist frem i løpet av uka!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...