lørdag 27. november 2010

Gave fra min hemmelige venn! :)

I dag fikk jeg en spennede pakke i posten, som inneholdt en hel pose full av garn fra min hemmelige venn på Trådsnella. Vedkommende hadde lest på bloggen min at jeg likte å tove, så det var sendt med 12 nøster ullgarn, og 6 nøster effektgarn! Tusen takk, det var et supert valg av garn, nå skal det strikkes julegaver og gjestetøfler til jul! :) 


Jeg skal lese litt mer om de ulike typene effektgarn for å finne noe spennede å bruke det til. Glittergarnet blir sikkert perfekt til juleverksted med jenta mi. 
"Mommo" hadde sendt hyggelig adventspakke med julemusikk og klistremerker til adventskalenderen i dag, så i kveld har jeg pakket 12 kalendergaver. Tenker jeg blant annet strikker litt tilbehør til dukkene hennes, og putter oppi resten av posene. Nå kan advent bare komme!

Riktig god helg!



3 kommentarer:

  1. Hei! Så artig at du kom over bloggen min, og velkommen som følger! Koselig blogg du har, legger meg til jeg! Da er du over halvveis til 50 :) Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  2. det er utrolig koselig med gjestetøfler :-)

    SvarSlett
  3. Ja, jeg holder på med en juleinspirert versjon av lommetøfler i julerødt og hvitt. Med forsinket NSB blir det mye togstrikking, men metallpinner blir jo iskalde i vesken for tiden, så jeg må visst bytte til bambuspinner. ;) Resultatet blir vist frem i løpet av uka!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...