torsdag 16. desember 2010

Og vinnerne er......... ;)

I Ufostrikks aller første giveaway ble det delt ut totalt 51 lodd til 22 ulike deltakere. Det var morsomt med så stor deltakelse, og jeg setter stor pris på hver eneste kommentar, følger og facebook-tilhenger! :)


Ved hjelp av random.org har jeg nå foretatt to trekninger. Den heldige vinner av boken ble nr.16, og den heldige vinner av garnpakken ble nr.50. Men hvem skjuler seg bak disse tallene mon tro.....?


Trekningen:
True Random Number Generator
Min: 1
Max: 51

Result:
16
Powered by RANDOM.ORG

True Random Number Generator
Min: 1
Max: 51

Result:
50
Powered by RANDOM.ORG

Premiene og vinnerne:


Ufostrikk gratulerer vinneren av boken som ble nr.16 Stinemorღ,  som  skrev: 

Hei...
Jeg digger navnet på bloggen din, måtte smile da jeg leste profilen din - kjenner meg godt igjen! Du har en flott blogg, hit kommer jeg gjerne igjen.
Jeg tar 3 lodd - har skrevet om din giveaway og skal legge meg til som følger!
Ha en fin kveld!

Hun har en kjempeflott blogg: Stinemors små øyeblikk, som er vel verdt et besøk eller flere! Stinemor, vi får snakkes nærmere på e-post, så avtaler vi overlevering av premien. Jeg har nemlig registert at du bor praktisk talt i nabolaget, så kanskje jeg kan komme posten i forkjøpet slik at du får premien din før jul? ;) Ufostrikk gratulerer også vinneren av hemmlig garnpakke som ble nr.50 Myr, som skrev:

Gratulerer med facebookside :)
vil gjerne være med i trekningen, to lodd.
ha en fin kveld
/myr

Hun er en driftig jente med denne spennende bloggen: Myrs hverdag, hvor hun skriver om blant annet strikking og matlaging. Myr, jeg skal ta en titt på bloggen din om se om jeg finner inspirasjon til å sette sammen din hemmelige garnpakke, som du får tilsendt i løpet av romjula. ;) Bilde av premien kommer her etter den er sendt...


Gratulerer så masse til vinnerne, og takk for engasjementet fra deltakerne! Nå passerer Ufostrikk snart 5000 visninger siden februar 2010, og antall følgere nærmer seg 50. Med en gang følgertallet passerer 50, vil det trekkes en ny flott premie til en heldig person blant alle mine følgere. Lykke til med juleforberedelsene alle sammen!  


4 kommentarer:

 1. Farsken,jeg vant ikke denne gangen heller.:) :) Men pytt pytt.Gjør ikke noe.Gratulerer til begge vinnerene.Og uansett,kommer jeg til å titte innom av og til.

  SvarSlett
 2. Juppi :D
  så morsomt at j vant :D
  klem

  SvarSlett
 3. Pakken er kommet, nå skal det strikkes sokker :D
  Tusen takk
  /myr

  SvarSlett
 4. Hei hei! Hyggelig at du blir med på Julegaver 2011! Ha en fin fredag!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...