søndag 17. juni 2012

En måneds pause fra hverdagen...

Dere som titter innom ofte har kanskje lagt merke til at det har blitt svært liten aktivitet på bloggen i vår-månedene. Den viktigte årsaken til denne bloggtørken var at vi forlot hverdagsliv, snø, kulde og nakne trær, og satte kursen for Spanias varme vær i en måneds tid. Det unner jeg alle! Da vi kom tilbake var hagen overgrodd og alt var blitt grønt og fint, og ny hverdag med barnehage et steinkast hjemmefra ventet. I Spania har vi hatt en herlig tid med bading, strandliv, familietid, deilig mat og drikke- og samtidig en god pause fra oppussing, uferdige strikketøy, regninger, våte og skitne barnehageklær og jobb selvfølgelig. Vil ikke påstå det var så avslappende, vi hadde jo tross alt to småbarn med på tur, men det var i alle fall annerledes. :) 

Litt misunnelig på alle pensjonister der nede som sov og leste timesvis i sola, mens vi fløy rundt mellom sandslott, solkrem, babymat med sand på....


Men da vi vel var hjemme i hverdagen, og ungene skjønte at her var det ikke basseng, strand, hav - eller badekar i huset - og de voksne ikke kunne sove formiddagslur på omgang, og nyte god vin til en billig penge - - - - da kom savnet! 

Spania, vi kommer igjen, allerede neste år! Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...