onsdag 28. oktober 2015

Ufrivillig strikkepause - på sykehus

Nå langter jeg etter strikketøyet her jeg ligger i sykehussenga! Det må jo være et tegn på bedring at jeg klarer å lese avisen og tenke på litt håndarbeid. For den siste uken har det å takle smerte tatt alt fokus og fylt kropp og sinn hele døgnet uten pauser. Det tok 5 dager før jeg tross store smerter kunne gjennomføre MR, som forklarte grunn til at hofte, bekken og fot var så vonde. Heldigvis er det ikke noe farlig, det er en skiveutglidning som vil gå over av seg selv. Å ha prolaps i ryggen vil jeg si er like intenst som fødselssmerter, men ved rier får man i det minste pauser! Etter 8 dager har de endelig funnet en smertelindring som gjør det mulig å sove, og gjør dagen levelig.Takk og lov for sykehusansatte som tar så godt vare på oss som trenger det. Alle som besøker noen på sykehus - dere gjør en stor forskjell, det er dagens lyspunkt - og for meg kjentes det helt nødvendig å få skravle litt, bli massert, eller bli lufta litt utenfor rommets fire vegger. Og skal du brsøke noen på sykehus, ta gjerne med dagens avis, for det er en hard kamp å kjempe om avdelingens eneste eksemplar når man er 90 % sengeliggende. :)
I dag skinner sola, og nysnøen har lagt seg på øya Landegode, det blir en god dag! Håper strikketøyet savner meg også der hjemme...

4 kommentarer:

 1. God bedring! Strikking er heldigvis greit slik, at når man trenger/må ta en pause, så venter det tålmodig (noe som ikke alltid kan sies om strikkersken)

  SvarSlett
 2. Takk for det, Nemo! Jeg er ikke av den tålmodige typen nei. Prøver å nyte trening, lesing, tv-titting og slumring under duna, men ligger mye og dagdrømmer om alle strikkeprosjektene som venter hjemme. For ikke å snakke om småtrollene mine på 4 og snart 7 år, det er uvant å ikke ha deres leven rundt seg, :)

  SvarSlett
 3. Huff, det der hørtes ikke kjekt ut! Bra de fant ut av det til slutt da, og at de fant en smertelindring som hjalp. God bedring!

  SvarSlett
 4. Oooo, dette kjenner jeg så altfor godt til... Håper du har det bra nå. Det er helt ubeskrivelig vondt, et smertehelvete uten like. Jeg takket også for noen fantastiske engler i hvitt som stelte så fint med meg på sykehuset. Håper du ikke får noe tilbakefall - helst at det forsvinner helt hos deg ♡♡♡

  Jeg hadde prolaps i 2-3 år (varierte mellom dårlige og bedre perioder). Ble endelig lagt inn for smertelindring og til slutt operert for prolaps/isjalgi i fjor. Fikk rett og slett et nytt liv. Lang og seig opptrening, men i dag har jeg det godt. Ta vare på helsa ;)

  Fikk forresten totalt strikkemani i gjennom den tiden. Som ikke har sluppet taket heldigvis. Mye god terapi i strikking, mye kjærlighet, tålmodighet og omtanke i hver maske ;) ♡

  Tvi tvi for god helse :))

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...