torsdag 26. mai 2016

Salt fra magiske Saltstraumen

Kanskje var du en av de som fikk med seg NRKs sakte-TV fra Saltstraumen - minutt for minutt. Da fikk du også se hvordan flaksaltet Arctic Salt lages av sjøvann fra Saltstraumen. 


Jeg synes det er ekstra gøy å gi bort dette i gave, siden det er lokalprodusert her i området. Dette glasset får følge av en strikket bomullsklut, og gis som gave til gode venner sørpå. Håper det faller i smak! :)


Da innspillingen av Saltstraumen - minutt for minutt foregikk, kjørte vi utover til Saltstraumen for å se på. Denne kvelden var straumen på kanskje sitt sterkeste noen sinne, et mektig syn! I tillegg fikk vi en helt magisk solnedgang. Har du ikke sett programmet ennå, så anbefaler jeg spesielt de 4 siste timene av sendingen, med helt magisk lys, og nydelig musikk som følge. Eller enda bedre - kom hit og se de mektige naturkreftene her med egne øyne! :)

6 kommentarer:

  1. For en super gave! Dette blir garantert satt pris på. Jeg så ganske mye på programmet og forundra meg over båtene som "dansa" rundt i den sterke strømmen.
    Flott naturopplevelse!

    God helg fra Ingunn

    SvarSlett
  2. Gjenstn med bloggen din! Koselig:-)))

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...