tirsdag 26. april 2011

Vel overstått påske! Hva skjer nå da? :)

Det har vært en herlig og avslappende påskeferie med sommervarme her på Østlandet. Like før påske vant en av mine heldige følgere, Lisbet, en premie hos meg, og den kan du se på Lisbets flotte hobbyside. Nå nærmer telleren seg straks 10.000 (siden starten i februar 2010), og da følger det en  ny premietrekning her hos Ufostrikk. Jeg kjenner på meg at premien vil bli inspirert av vår og sommer! :) Detaljer om konkurransen kommer snart.


Premie til en heldig følger

I slutten av uken er det Snelletreff i hovedstaden, en begivenhet jeg og over 100 andre påmeldte har gledet oss til lenge. Det offisielle programmet på fredag består blant annet av lunsj og middag  og gavedryss på Bristol. Årets snelletreff har et tettpakket program med stands, workshops og foredrag med inspirerende designere, gründere, og andre som er flinke med håndarbeid. Sammen med flere fra Trådsnella-forumet, tjuvstarter jeg på snelletreffet med hyggelig treretters middag på torsdagskvelden, og på lørdag får vi shoppingguide og rabatter hos masse hobbybutikker i Oslo. Dette blir gøy! :)

En annen stor begivenhet er 10-årsjubileum for søndagsmarkedet på Blå den 15 mai 2011. Nå er det vel straks et år siden jeg debuterte på markedet, men det finnes trofaste selgere som har stått der nesten hver eneste søndag i årevis! Med halv pris for bod-plass, tror jeg denne dagen kommer til å bli et av de største markedene på Blå noensinne, en skikkelig fest-dag. :)
Ufostrikk stiller selvsagt med bod på Blå, jeg kommer både den 8 mai og 15 mai, med salg av hobbyutstyr og strikkevarer fra nettbutikken, og andre nye, spennede produkter.


Håper du legger søndagsturen langs Akerselva og titter innom markedet. Inviter dine venner på Facebook her: Søndagsmarked 8 maiSøndagsmarked 15 mai

Bilder fra Søndagsmarked på Blå sommeren 2010
(C) Ufostrikk

3 kommentarer:

  1. 10-års jub. på Blå alt, og jeg har ennå ikke vært innom *skamfull*

    SvarSlett
  2. Der har ikke vi vært enda heller, har hørt masse om det og vi bor i Oslo så burde ha klart å ta oss en tur for lengst!

    Klart du kan linke til bloggen og innlegget mitt av den flotte gaven jeg fikk:-)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...